Anoniem een gonorroe test doen?

Hebt u zo nu en dan een onenightstand? Vergeet u weleens om een condoom te gebruiken en hebt u zo het idee dat u weleens een nare ziekte hebt opgelopen? Wij oordelen niet maar willen u juist verder helpen. Misschien hebt u al een beetje op het internet gezocht naar de klachten die u op dit moment hebt. Het kan ook het geval zijn dat u bijvoorbeeld een gonorroe test wilt doen omdat uw bedpartner heeft laten weten dat hij of zij daarmee besmet is. En ook al hebt u het toch veilig gedaan, u wilt geen enkel risico lopen en er dus het fijne van weten. Dan treft het dat u bij One Day Clinic bent beland want we bieden u onder andere een gonorroe test aan. De gonorroe test is een onderdeel van de basis soa-test of van de uitvoerige soa-test. Als u het idee hebt een soa te hebben opgelopen dan mag u hier natuurlijk niet aan voorbijgaan. Het komt simpelweg niet voor dat deze ziekte uit zichzelf verdwijnt. U hebt immers een bacteriële dan wel virale infectie opgedaan die in hevigheid door de tijd heen kan variëren. Maar juist als u er langer mee wacht in de hoop dat het wel voorbij zal gaan loopt u het risico ernstige schade te berokkenen aan uw lichaam en zelfs geestelijke gesteldheid. Mensen zijn niet enkel uit naïviteit passief, ook schaamte kan een erg grote rol spelen. Laten we voorop stellen dat het doen van een gonorroe test of het oplopen van een soa niets is om u voor te schamen. Wij bieden u de mogelijkheid om anoniem een gonorroe test te doen zodat u zich hopelijk eenvoudiger over uw schaamte heen kunt zetten.

Meldt u vandaag nog aan voor deze gonorroe test

U kunt zich online aanmelden voor een gonorroe test. Zoals we al zeiden behoort deze test tot de basis test. U wordt niet alleen op deze soa gecheckt maar ook op chlamydia. Dat is een andere zeer veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoening.

  • U meldt zich aan door een locatie uit te kiezen want u kunt in Utrecht en in Amsterdam met ons afspreken.
  • Kies dan voor de soa test, de vervolgbehandeling of voor en Hepatitis B vaccinatie. Tijdens het consult wordt bepaald of u de basis of volledige soa test moet doorlopen.
  • Vervolgens vult u de datum en het tijdstip in,
  • Gevolgd door uw persoonlijke gegevens. In principe vragen we enkel om uw voornaam, telefoonnummer en e-mailadres. Het is natuurlijk verstandig om aan te geven wat uw geslacht is en u kunt eventuele opmerkingen kwijt.
  • Ten slotte kunt u de gegevens nog even checken en bevestigen we de afspraak voor de gonorroe test per mail.

Nadat u de gonorroe test hebt gedaan krijgt u binnen 2 werkdagen een berichtje. Dat kan per telefoon of e-mail, het is maar net wat u prefereert.

Dit is natuurlijk een soa waar u niet al te lang mee wilt rondlopen

Als u een positief bent bevonden dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Ten eerste is het aanbevolen om een vervolgafspraak te maken want u krijgt dan van ons een antibioticakuur. U kunt dit tevens bij uw huisarts aanvragen, maar dan blijft u natuurlijk niet langer anoniem. Ten tweede is het zaak om uw bedpartners van het afgelopen halfjaar op de hoogte te stellen. Dat kan een lastig en bezwaarlijk klusje zijn, maar is wel noodzakelijk omdat u hen misschien hebt besmet of juist andersom. Daarnaast voorkomt u dat de verspreiding zich verder kan voortzetten. Leer van uw fouten en gebruik in het vervolg voorbehoedsmiddelen!