De heerlijke vegetarische catering in Arnhem

Toen ik voor het eerst hoorde over de vegetarische catering in Arnhem was ik er in eerste instantie een beetje sceptisch over. Ik ben zelf een groot liefhebber van vlees en ik heb dit eigenlijk altijd wel op tafel staan. Ik ben niet iemand die snel zal kiezen voor vegetarische gerechten in een restaurant en ook kook ik dus zelf nooit op een dergelijke wijze. Toen ik echter voor een evenement op mijn werk bezig was om een goede cateraar te vinden moest ik wel degelijk er rekening mee houden dat er een hoop vegetarische eters in de groep zouden zijn. Het zou dus handiger zijn om gewoon te kiezen voor vegetarische catering in Arnhem in plaats van om verschillende soorten gerechten te serveren. Dit was voor mij dan ook de reden waarom ik dus op zoek ging naar de vegetarische catering in Arnhem. En deze vond ik bij Karens Keuken.

  • Vegetarische gerechten
  • Veganistische gerechten
  • Gerechten met vis

Op de website kun je al vinden dat je hier kunt kiezen voor vegetarische catering in Arnhem, maar ook kan ze je helpen met veganistische recepten en ook kan ze recepten met vis bereiden. Het enige wat je hier dus echt nooit op je bord zal krijgen is vlees. Binnen de groep hadden we toch ook een aantal mensen zitten die het ook niet zo op vis hebben en dus koos ik voor de vegetarische catering in Arnhem bij Karens Keuken.

Kiezen voor de vegetarische catering in Arnhem

Ik ben uiteindelijk heel erg blij dat ik deze keuze gemaakt hebt. Zoals ik al zei was ik er in het begin toch niet helemaal zeker van of de niet vegetarische eters wel zo blij zouden zijn met de gerechten van de vegetarische catering in Arnhem, maar ik had hier absoluut niet bang voor hoeven zijn. De kwaliteit van de gerechten die op tafel kwamen te staan was buitengewoon en het zette zelfs mij aan het denken dat het misschien toch wel een goede mogelijkheid is om in ieder geval een aantal keer per week te kiezen voor een maaltijd zonder vlees. Als ik eerder al had geweten dat het zo heerlijk kon smaken dan had ik al veel eerder voor de vegetarische catering in Arnhem gekozen. Ik had niet iedereen van de deelnemers verteld dat ik had gekozen voor de vegetarische catering in Arnhem. Zij ontdekte het pas na het diner en ook zij hadden zo heerlijk genoten dat ze het vlees in de gerechten absoluut niet gemist hadden. Dit is dan ook precies wat ze bij Karens Keuken beloven en je kunt dit al lezen op de website. Daar is dus absoluut geen woord van gelogen!

De heerlijke gerechten

Omdat ik zelf er eigenlijk geen idee van heb hoe ik nu lekker vegetarisch kan koken heb ik na het kiezen voor de vegetarische catering in Arnhem gekozen voor het volgen van een kookworkshop bij hetzelfde bedrijf. Samen met een aantal collega’s hebben we als teambuilding uitje dit ondernomen. En Karen weet ook op dat gebied absoluut waar ze mee bezig is. Ze weet heel erg goed uit te leggen waar je nu allemaal op moet letten op het koken en bakken van vegetarische gerechten zo goed mogelijk aan te pakken. Dit is dan ook precies de reden waarom ik dit bedrijf aan iedereen zou aanraden. En dus niet alleen voor je vegetarische catering in Arnhem, maar ook voor het volgen van een kookworkshop. Het is gezellig en tegelijkertijd erg professioneel en ik heb er zelf heel erg veel van opgestoken. Zeker de moeite waard dus! Kijkt u ook eens op bio-catering.nl.