Geniet van zuiver water op kantoor met een waterkoeler

Gezondheid staat tegenwoordig bij menig mens hoog in het vaandel. Biologische producten vind je steeds meer en het hele concept van superfoods doet het goed in Nederland. We weten ook steeds meer over hoe we gezond kunnen leven en we zijn steeds beter in staat om de gezondheid ook op en rondom het werk te handhaven. Als je op dieet bent gewoon gezonder wil eten, dan heb je vaak specifieke dingen die je wel en niet mag eten. Als je de hele dag thuis bent, dan kun je het dieet natuurlijk gemakkelijk vol houden. Je kunt de juiste ingrediënten kopen, je kunt op elk moment van de dag een maaltijd bereiden en je hebt het kookgerei bij de hand om je eigen maaltijden te bereiden. Als je op je gewicht let, dan kun je al het voedsel wegen en er tot op de gram nauwkeurig voor zorgen dat je niet teveel calorieën binnen krijgt. Maar uiteraard moet je ook naar je werk en dan wordt het vaak lastig om een dergelijk strak dieet te handhaven. Je kunt moeilijk een broodtrommel met ingewikkelde recepten meenemen. Verder is het bij diëten vaak zo dat je het op een specifieke manier moet bereiden en dat kan op kantoor natuurlijk ook niet. Je mag van geluk spreken als je een magnetron op kantoor kunt vinden. Vaak is op kantoor wel een bedrijfskantine. Dat is natuurlijk gemakkelijk als je alles kunt eten wat je wilt, maar als je op de voeding let, dan is het lastig om je dieet vol te houden. Een kant en klare salade bijvoorbeeld zit vol met dressings en dergelijke die je juist niet binnen wil krijgen. Qua voedsel is het dus lastig om de je dieet of voedingspatroon ook tijdens je werk vol wilt houden. Het is daarom belangrijk dat er genoeg andere middelen zijn die je wel kunt gebruiken om gezond te blijven. Om die reden is het dus ook van wezenlijk belang dat een kantoor beschikt over een waterkoeler. Met een waterkoeler hebben alle werknemers altijd toegang tot voldoende zuiver bronwater. Een mens dient namelijk per dag ten minste 1,5 liter water binnen te krijgen. Als je op dieet bent, maar ook in zijn algemeenheid, is 2 liter nog beter. Maar 1.5 liter is wel het minimale aantal liters dat je binnen moet krijgen om je lichaam goed zuiver te houden. Als je dus geen waterkoeler op kantoor hebt, dan moet je al snel met de mond onder kraan en daar wordt je ook niet blij van. Tevens kun je veel bakken met koffie drinken, maar dat is niet bepaald gezond. Als je 2 liter aan koffie drinkt, dan krijg je weliswaar veel water binnen, maar het is niet zuiver water. Daarnaast zit koffie vol met cafeïne, dus als je niet elke dag met hoofdpijn naar huis wilt, kun je beter lekker veel zuiver bronwater drinken. Daarom is een waterkoeler op kantoor dus zo belangrijk. Als je wil weten waar je voor jouw kantoor een waterkoeler kunt bestellen, dan kun je het beste hieronder verder lezen.

Een waterkoeler bestel je natuurlijk via aqualight.nl

Je zou als manager kunnen denken dat een waterkoeler niet veel toevoegt aan een kantoor. welnu, als je het bovenstaande leest, dan is een waterkoeler op een kantoor altijd een goed idee. Maar een waterkoeler is niet alleen een goed idee vanwege de gezondheid van de werknemers. Een waterkoeler is ook een element op het kantoor dat de sociale cohesie kan versterken. In dit digitale tijdperk is het in principe mogelijk om de hele dag achter je bureau te blijven zitten. Het is niet zo dat dit altijd gebeurt, maar het is mogelijk. Om de sociale factor dus een beetje te versterken kun je daarom beter een waterkoeler laten installeren. Een waterkoeler zorgt er namelijk voor dat men altijd in is voor en wandelingetje naar de waterkoeler en als men dit tegelijk doet, dan kan met gelijk een praatje maken bij de waterkoeler. Als je dus een dergelijke waterkoeler wilt aanschaffen dan kan dit bij aqualight. Hier heb verschillende keuzes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • De RFX silver KK
  • De RFX white KK
  • Quarrtz RVS KK
  • Rondy RVS KK Occ

Wat deze opties precies inhouden kun je op de site lezen. Wat betreft het water heb je ook de keuze uit verschillende soorten van bronwater. Net zoals je in de winkel Spa Blauw en Sourcy kunt kopen, zo ook heb je wat het water bij aqualight.nl verschillende keuzes.

Het bestellen van water

Nu kun je als manager nog steeds denken dat het een heel gedoe is, want je moet immer altijd water kopen en naar kantoor zien te krijgen. Toch kun je dit voor je zelf heel gemakkelijk maken. Je kunt met Aqualight.nl namelijk gewoon afspraken maken. Je kunt dan zelf bepalen hoeveel water je wilt bestellen, hoeveel flessen je per week wilt of dat je per week zelf een hoeveelheid aangeeft. Als je het via een schema wilt regelen, dan kun je dus elke week dezelfde hoeveelheid flessen met water verwachten. Je kunt deze hoeveelheid direct per kwartaal betalen. De flessen worden dan elke week netjes bezorgt en jij hebt dan dus ook nergens meer omkijken naar. Het enige wat er dus echt verandert is dat je elke dag voldoende water hebt voor jezelf en je werknemers.