Kom je van je verslaving af met behulp van acupunctuur in Amsterdam

Op het moment dat je een verslaving hebt, dan kun je met enige zekerheid stellen dat er iets mis is in je lichaam of in je hersenen. De hersenen bevinden zich natuurlijk in het lichaam, dus het probleem komt altijd door je lichaam. Een verslaving kun je opvatten als een verkeerde kalibratie van de instellingen. Je lichaam heeft bijvoorbeeld geen nicotine of alcohol nodig, maar als je op de verkeerde knoppen drukt, dan kun je je lichaam wijsmaken dat het deze stoffen wél nodig heeft. Maar het moge duidelijk zijn dat je deze stoffen uiteraard niet nodig hebt en daarnaast doe je het lichaam ook geen plezier om dit soort verslavende stoffen veelvuldig het lichaam in te brengen. Probleem is dat je vervolgens, nadat je verslaafd raakt, de totale kalibratie van je lichaam verstoort. Dat heeft dan ook resultaten op het gebied van allerlei andere zaken. Je voelt je minder fit en als je niet rookt of drinkt, dan ervaar je stress. Als je wel rookt en drinkt, dan voelt dat even goed, maar enkel op een hele tijdelijke manier. Daarna ervaar je veel sneller gevoelens van depressie, want je bent immers de controle kwijt. Je rookt niet omdat jij wil roken. Je rookt omdat je

moet

roken. Wat je dus moet doen is de fabrieksinstellingen van je lijf weer herstellen. Dit kun je doen met acupunctuur in Amsterdam. Je lichaam bestaat uit zogenaamde energiebanen of meridianen. Deze hebben een natuurlijke flow waardoor de energie ongehinderd door je lichaam kan stromen. Het is maar de vraag of energie echt stroomt, maar het is in ieder geval een goed woord om het beeld te illustreren. Deze energie en de bijbehorende banen zorgen er ook voor dat we de wereld om ons heen kunnen ervaren. De wereld en alles om ons heen bestaat immers uit energie. In die zin kun je ook zeggen of stellen dat alles energie is. Maar zodra de flow verstoord raakt en je bijvoorbeeld verslaafd raakt aan het één of ander, dan focust alle energie zich op dat enen punt. Alles vloeit dan veel te excessief naar 1 locatie. Via acupunctuur in Amsterdam kun je deze flow weer herstellen. Je kunt het energienetwerk vergelijken met een wegennetwerk en zodra je al het verkeer tegelijkertijd naar 1 locatie stuurt, dan ontstaan er knelpunten. Via acupunctuur in Amsterdam kun je deze knelpunten losmaken en er weer voor zorgen dat het ‘verkeer’ weer netjes verspreid raakt over het hele netwerk. Verder kun je ook allerlei pijnklachten verlichten via acupunctuur in Amsterdam. Je kunt als het ware je totale balans herstellen, waardoor je sterker en positieve in het leven komt te staan.

Waar kan ik terecht voor acupunctuur in Amsterdam?

Mocht je op zoek zijn naar een manier om van je klachten af te komen, dan kun je terecht bij Praktijk acupunctuur Amstelveen. Dus als je in Amsterdam woont, dan kun je natuurlijk ook bij deze praktijk terecht. De volgende behandelingen kun je ondergaan bij deze praktijk:

  • Chinese Kruiden Geneeskunde
  • Moxa Therapie
  • Cupping
  • Acupunctuur

Dus neem gerust eens een kijkje op de site van deze praktijk en ontdek hoe jij je leven en je lichaam op een positieve manier kunt beïnvloeden. Ook voor algemene informatie kun je een beroep doen op de website. Surf daarvoor snel naar amstelveen-acupunctuur.nl.

Ontdek snel wat er mogelijk is via amstelveen-acupunctuur.nl

Op de site kun je uiteraard al veel informatie lezen en je kunt per behandeling ook meer informatie opvragen. Mocht je daarna nog meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen.