Op zoek naar een nagelstyliste in Drunen?

Kim is een nagelstyliste uit Drunen. Op haar website shinebykim vertelt ze meer over de behandelingen die ze aanbiedt. Kim biedt de ideale oplossingen aan vrouwen die zelf korte nagels hebben. Niets staat mooier en vrouwelijker dan lange, verzorgde nagels. Werkt je veel met je handen? Dat is geen probleem. Nagels kunnen op maat gemaakt worden. Je hoeft tenslotte niet altijd voor kunstnagels te gaan. De nagelstyliste uit Drunen biedt verschillende behandelingen aan. Daarover zal in dit artikel meer verteld worden.

Behandelingen bij de nagelstyliste in Drunen

Kim heeft veel ervaring met het zetten van acrylnagels en gelnagels. Bij acrylnagels komt er een laagje over je eigen nagel. Dit zal uitharden en resulteren in prachtige, stevige nagels. Gelnagels zijn echter een stuk zachter. Een nieuwe set acrylnagels of gelnagels heb je al voor €37. De kunstnagels blijven lange tijd mooi. Echter is het raadzaam om naar enkele weken weer terug te komen bij de nagelstyliste in Drunen. Ze zal er dan voor zorgen dat je kunstnagels worden opgevuld zodat het er weer natuurlijk uit komt te zien. Deze behandeling kost slechts €27. Als je nou veel met je handen werkt (bijvoorbeeld in de horeca of in de zorg) en het niet ziet zitten om voor kunstnagels te gaan, is er een alternatief. Kim verzorgt ook gellakbehandelingen. Hierbij komt er geen harde laag (dus geen kunstmatige nagel) over je eigen nagel. De nagelstyliste uit Drunen zet slechts een laagje gel over je eigen nagel. Deze voelt zachter aan dan de acrylnagel. Al voor €14 heb je mooie gelakte gelnagels. Ook komt de zomer er aan! Dat betekent rokjes, jurkjes en blote voeten. Dames willen dan ook graag dat hun voeten er zomers en verzorgd uitzien. Daarom biedt de nagelstyliste in Drunen ook gellak voor de teennagels aan. Hiervoor geldt dezelfde prijs als voor gellak voor de handen. Ben je benieuwd naar de voordelen van ShinybyKim? Lees dan gauw de volgende alinea.

Waarom zou je kiezen voor shinebykim?

  • Ze heeft een eigen, professionele salon.
  • Kim zorgt voor een ontspannen behandeling.
  • Pinnen is mogelijk.
  • Behalve nagelstyliste is ze ook schoonheidsspecialiste.
  • Ze is geregeld tot 21.30u geopend dus er is altijd een moment dat je kunt!
  • De nagelstyliste in Drunen is gemakkelijk te bereiken.

Daarnaast heeft de nagelstyliste uit Drunen een portfolio op haar website staan. Hier zijn foto’s te zien van je voorgangers. Zo heeft ze foto’s online staan van gezette wimperextensions, maar natuurlijk ook van gezette acryl- en gelnagels. Ook heeft ze ervaring met het behandelen van wenkbrauwen: zowel epileren, verven en microblading. Tenslotte biedt de nagelstyliste in Drunen harsbehandelingen aan. Ben je na het lezen van dit artikel nou geïnteresseerd in een afspraak bij shinebykim? Neem eens een kijkje op haar website voor meer informatie of maak gelijk een afspraak. Realiseer wel dat Kim regels hanteert omtrent het annuleren van afspraken. Deze staan ook op haar website vermeld. Je ziet ze staan als je helemaal naar onderen scrollt. Voor vragen kun je de nagelstyliste in Drunen bereiken per telefoon, mail of via het contactformulier op de website. 

Lees meer…