Vind een manier om het stoppen makkelijker te maken via elektrisch roken

Als je wilt stoppen met roken, dan heeft het uiteraard geen zin om gewoon iets anders te gaan roken, want dan ben je immers nog steeds aan het roken. Hoewel dit aannemelijk klinkt, moeten we er toch twee belangrijke kanttekeningen bij plaatsen wanneer we het hebben over elektrisch roken. Ten eerste is elektrisch roken niet echt roken aangezien er niets wordt verbrand en je dus ook geen rook inhaleert. Wat je inhaleert is een damp die tot stand komt door de verhitting van een vloeistof. Als we aannemen dat je sowieso niet iets anders moet roken omdat dat ook roken is, dan gaat dat argument niet op voor wat betreft Elektrisch roken. Toch is het argument zelf ook niet valide, omdat je altijd kunt kijken naar twee kwaden waarbij de een minder is dan de ander. We weten hoe slecht het roken van tabak is en als je iets kunt roken wat minder slecht is, dan is dat uiteraard beter. Nog beter is het om te stoppen en dat wordt ook zeker niet ontkent. Maar als je moeite hebt met stoppen en dus altijd weer naar die tabakssigaret grijpt, dan kun je toch maar beter een e sigaret kopen bij ea-sigaret.nl en elektrisch gaan roken. Aangezien elektrisch roken ook nog eens geen echt roken is, is het duidelijk dat elektrisch roken beter is dan het roken van tabak. Dat betekent zeker niet dat het goed voor de gezondheid is. Sterker nog, wat de gevolgen zijn van elektrisch roken moet de toekomst nog gaan uitwijzen. Maar het roken van een e sigaret is zeker niet zo slecht als het roken van tabak en het kan een middel zijn om de weg naar een rookloos bestaan makkelijker te maken. Als je immers van de 1 op de andere dag stopt met roken, dan krijg je het zwaar te verduren door zowel de lichamelijke als de psychologische ontwenningsverschijnselen. Maar als je overstapt op de e sigaret en kiest voor een e liquid met nicotine, dan voelen die ontwenningsverschijnselen een stuk minder zwaar. Tevens kun je via ea-sigaret.nl ook de nodige e liquids kopen met tabakssmaak, waardoor je de hunkering naar tabak ook weer kunt afzwakken. Het betekent zeker niet dat de ontwenningsverschijnselen en hunkeringen als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar de impact en intensiteit van de hunkering kan wel worden getemperd. Daardoor kun je het stoppen makkelijker volhouden en op den duur misschien zelfs helemaal stoppen. Dat laatste is uiteraard het beste, maar voor je zover bent kun je gebruik maken van middelen die in ieder geval een stuk minder slecht zijn voor je gezondheid dan tabak. 

Bestel alles om elektrisch te roken via de site van ea-sigaret.nl

Als je elektrisch wilt roken, dan kun je terecht bij ea-sigaret.nl. Hier kun je alles bestellen wat je nodig hebt om elektronisch te kunnen roken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • E sigaretten
  • E liquids
  • Batterijen
  • Coils

Het moois is dat je al deze artikelen online kunt bestellen. Dat is uiteraard wel zo prettig, want dan hoef je je huis niet altijd te verlaten als je wilt gaan dampen. 

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over e roken, de artikelen of de prijzen, dan kun je altijd een kijkje nemen op ea-sigaret.nl.