Waarom haarverlies accepteren als je kunt kiezen voor een haartransplantatie

Op het moment dat je je haar begint te verliezen, dan is dat geen reden tot het vieren van een feestje. Het is geen teken van wijsheid of een bepaalde volwassenheid, want zelfs de meest oude wijze man kan prima beschikken over een volle haardos. Kijk maar naar de tovenaars uit Lord Of The Rings die stuk voor stuk een kapsel hebben waar de gemiddelde hippie jaloers op zou zijn. Zodra je haar dunner wordt, dan is dat simpelweg een kwestie van geboren zijn met de verkeerde genen. Als je geluk hebt, dan zie je er kaal nog beter uit dan met haar. Maar als dat niet het geval is, dan kun je het beste kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld. Je vraagt je misschien af waarom je het beste kunt kiezen voor Esteworld aangezien Esteworld niet al te dicht bij is voor een haartransplantatie. Deze kliniek bevindt zich namelijk in Turkije en dat is toch zomaar een uur of 4 vliegen. Als er een goede optie was dichter bij huis, dan zouden we die zeker aanraden. Als het zo zou zijn dat je ook kon kiezen voor een optie in Nederland van mindere kwaliteit, en als het niet heel belangrijk zou zijn of de kwaliteit optimaal is of niet, dan zouden we die optie wellicht ook aanraden. Maar aangezien het om een haartransplantatie gaat en je dus logischerwijs op zoek bent naar optimale kwaliteit, kun je het beste ook gewoon kiezen voor de beste kliniek. Dit is toevallig Esteworld en deze kliniek bevindt zich dus in Turkije. Nu is het waar dat deze kliniek ver weg is, maar het is niet alleen maar slecht nieuws. Soms is het glas immers gewoon halfvol. Je kunt bijvoorbeeld meteen een vakantie aan de haartransplantatie toevoegen. Je bent toch in een zonnig land, dus dan kun je er net zo goed van genieten. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de communicatie, want er is in de kliniek gewoon Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Dat is wel zo prettig natuurlijk, want het kan soms op zichzelf al spannend zijn in een vreemd land, maar als je er ook nog eens bent voor een haartransplantatie, dan is het helemaal spannend. Als je je eigen taal om je heen hoort en ook makkelijk je wensen en dergelijke kunt communiceren, dan is dat zeker een groot pluspunt. Verder hoef je niet voor de nazorg en consulten naar Turkije te reizen. Dit kun je allemaal in Nederland regelen. Je hoeft dus alleen maar voor de haartransplantatie zelf naar Esteworld in Turkije te reizen.

Kijk voor meer informatie over de haartransplantatie opesteworld-haartransplantatie.nl

Je wilt natuurlijk niet over een nacht ijs gaan wanneer het op een dergelijke ingreep aankomt, dus het is fijn dat je thuis alvast via de site de nodige informatie kunt verzamelen over de hele procedure. Je leest op de site meteen ook meer over de vele voordelen van deze kliniek. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als: 

  • Direct contact met de kliniek
  • Garantie op resultaat
  • Goedgekeurd door ministerie volksgezondheid

Neem contact op met Esteworld

Mocht je interesse hebben in een haartransplantatie via Esteworld in Turkije, dan kun je uiteraard het beste gewoon even contact opnemen. 

Lees meer…