Zoek niet langer naar het telefoonnummer van Friesland bank

Wellicht was u vroeger lid van de Friesland bank en is uw rekening ten tijde van de overname door de Rabobank overgezet op een rekening van deze bank. Wellicht hebt u vragen over de overname of over de huidige stand van zaken. Daarom is het niet meer dan logisch dat u het huidige telefoonnummer van Friesland bank zoekt. U begrijpt dat het oude telefoonnummer van Friesland bank niet meer gebruikt kan worden. Op onze website brengen we u snel in contact door u door te verbinden met het telefoonnummer van Friesland bank. Dat wil zeggen dat u hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met de callcenter van de Rabobank. Zij zullen u ongetwijfeld op weg kunnen helpen en u ondanks het verouderde telefoonnummer van Friesland bank toch erg goed kunnen helpen. Ten tijde van de overname hebben ze immers voor een uitstekende overstapservice gezorgd zodat u kunt blijven profiteren van de voordelen die u had toen u nog bij de Friesland bank was aangesloten. Op nl-contact.nl kunt u het nummer vinden waarmee u niet alleen maar het telefoonnummer van Friesland bank dan wel de Rabobank kunt bereiken. Want wij hebben ons ten doel gesteld om als digitaal telefoonboek met extra voordelen te fungeren. Dat wil zeggen dat u ons belt, dat wij naar u luistern en u vervolgens doorverbinden met het bedrijf dat u hier in Nederland wilt spreken. Het kan daarbij gaan om een plaatselijke supermarkt, om een grote verzekeraar en ook om bedrijven uit het buitenland met een vestiging hier in Nederland. In dat laatste geval kunt u ook denken aan vliegtuigmaatschappijen en kledingmerken met een eigen winkel in de grotere steden. Kortom: we zijn de digitale Gouden Gids bij uitstek.

We verbinden u met het telefoonnummer van Friesland bank

In Nederland is de verspreiding van de papieren gidsen allang aan banden gelegd. En dat is een groot goed want het is niet bepaald duurzaam. In deze moderne tijden van digitalisering en verduurzaming is het niet meer dan logisch dat u uw gegevens van het internet afhaalt. Hebt u een vraag aan uw oude bank en is dat aldus de reden dat u het telefoonnummer van Friesland bank zoekt? Dan kunt u ons direct even opbellen. Een aantal voorbeelden van vragen die u wellicht via het telefoonnummer van Friesland bank wilt stellen zijn:

  • Vragen over de opstapservice van de Rabobank,
  • Vragen over uw rekeningen of bepaalde afschrijvingen,
  • De diensten van de Rabobank.

U kunt ons bellen voor slechts 90 cent per minuut plus de eventuele kosten als u met uw mobiele telefoon belt. U hebt vervolgens twee opties. Want u kunt zich direct laten doorverbinden met het juiste telefoonnummer van Friesland bank, dus waarschijnlijk met een specifieke afdeling van de Rabobank. En u kunt ook dit telefoonnummer van Friesland bank bij ons opvragen. Noteer het en bel op een tijdstip dat u beter uitkomt. En dan hebt u ten derde ook nog de mogelijkheid om dit telefoonnummer van Friesland bank per sms te ontvangen. Die opgevraagde informatie sturen we u geheel kosteloos op.

Van alle Nederlandse banken bieden we deze doorverbindservice aan

Vergeet niet om ons nummer direct op te slaan in uw smartphone en om de website te bookmarken. Mocht u een bedrijf nodig hebben dan kunnen we u in de toekomst direct helpen. Dat scheelt erg veel tijd want u hoeft niet meer online te zoeken op warrige websites met diverse nummers. Dat is vanaf nu geheel verleden tijd. Wilt u dat we uw bedrijf ook weergeven? Vul dan het contactformulier op de website even in.