Bestel autoflower wietzaden

Hou jij wel van een joint op zijn tijd? Dan heb je er vast wel eens over nagedacht om je eigen planten te kweken. Misschien ben je dat al wel aan het doen en ben je op zoek naar goede en goedkope autoflower wietzaden. Als je je al een beetje verdiept hebt op dit onderwerp dan weet je dat er verschillende soorten zaden zijn die je kunt kopen en dan hebben we niet alleen over de soort wiet, maar voornamelijk over het soort zaad.

  • Gemengde wietzaden
  • Gefeminiseerde wietzaden
  • Autoflower wietzaden

Wanneer je wietzaden gaat kopen dan zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten. Ten eerste moet je weten dat het alleen de vrouwelijke planten zijn waar het gedeelte van de plant aangroeit die je kunt drogen en vervolgens kunt roken. De mannelijke planten hebben dit onderdeel niet en hier heb je dus in feite niets aan. Het is zelfs zo dat als je de mannen en vrouwelijke planten bij elkaar laat staan er weer kruisbestuiving plaats vindt en dit betekent dat je ook niets aan de vrouwelijke plant hebt omdat zij haar bloemen dan niet zal laten groeien. Daarom bieden ze bij de website van Free Seeds Online de mogelijkheid aan om alleen gefeminiseerde wietzaden te kopen. Je bent er dan van gegarandeerd dat je alleen vrouwelijke planten krijgt en dus planten waar je wiet van kunt maken. Uiteraard kun je zelf ook goed opletten en de mannelijke planten op tijd weghalen. Online is er voldoende informatie te vinden hoe je de twee soorten planten uit elkaar kunt houden.

Kies voor autoflower wietzaden

Er is ook nog een derde vorm van wietzaden waar je voor kunt kiezen en dit zijn de autoflower wietzaden. Als je ook maar iets afweet over het kweken van wietplanten, dan weet je dat zij aan een streng lichtschema moeten voldoen om de optimale resultaten te behalen. Wanneer je dit niet doet, kun je goede planten wel gedag zeggen. Met de autoflower wietzaden van de website Free Seeds Online heb je dit probleem niet. Je kunt deze wietzaden op ieder moment gebruiken en planten. Na ongeveer twee tot drie weken zal de plant beginnen met groeien. Je krijgt de optimale resultaten met 18 uur licht en 6 uur donker (tijdens de zomermaanden dus), maar de planten zullen altijd groeien. Na ongeveer 6-8 weken zijn de planten volgroeid en kun je gaan oogsten. Met de autoflower wietzaden en de planten die daaruit voortkomen kun je een behoorlijke oogst binnenhalen. Per plant is dit tussen de 30 en 60 gram wiet. Plant je de zaden aan het begin van de zomer? Dan kun je er gemiddeld drie oogsten uit halen. Je kunt de planten tot ongeveer eind augustus buiten planten voor het beste resultaat. Je kunt de wietzaden natuurlijk ook binnen gebruiken. Hier kun je het hele jaar door aan de slag gaan!

De beste autoflower wietzaden voor jou

Als wietroker weet je natuurlijk dat er uiteenlopende soorten smaken op de markt zijn die je verschillende effecten van de wiet kunnen geven. Je wordt high of stoned en ook met de autoflower wietzaden heb je de keuze hierin. Kijk hiervoor op de website van Free Seeds Online om te zien wat voor autoflower wietzaden ze dit moment allemaal op voorraad hebben. Wil je meer weten over de wietzaden die ze hier verkopen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij geven je graag meer informatie, bijvoorbeeld ook hoe je de planten het beste kunt verzorgen voor de ultieme resultaten. Lees meer..