De Dopper waterfles

De Dopper fles is niet meer weg te denken uit onze samenleving. U vindt de Dopper echt overal. Kijkt u eens in een willekeurige collegezaal of klaslokaal. Of in de bibliotheek, op het station of in de trein. Maar ook bij u thuis op uw bureau staat vast een Dopper in de hoek. We kunnen wel stellen dat dit elegante design met het herkenbare hoedje als deksel, Nederland heeft veroverd. De Dopper is in diverse vormen, kleuren en maten te koop. Het is niet alleen een leuk product voor uzelf maar ook voor anderen dus als u iemand kent zonder waterfles, dan is dit allicht een origineel cadeautje. Zoekt u daarom een goede website waar u de Dopper waterfles in alle beschikbare varianten kunt kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u eens op: waterfleswinkel.nl en zoek dan naar dit gerenommeerde Nederlandse merk. De fles is gemaakt van polypropyleen en ABS. Dit zijn twee type plastics die bekend staan om hun slijtvaste kenmerk. Dat betekent dat u jarenlang met deze waterfles kunt doen. Ze kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig schoon te maken. Ze kunnen zelfs in de vaatmachine en de kleur zal na honderd keer wassen nog steeds een fel oplichten.

Koop uw favoriete Dopper waterfles in uw lievelingskleur

Op onze website kunt u uw favoriete waterfles vinden. Is Dopper het merk waar u naar verlangt? Dan hebt u vast en zeker het beste met de natuur voor. Dit bedrijf is namelijk dit soort waterflessen gaan produceren om ons bewuster te maken van onze verspilling. Voor die tijd was het zeer gebruikelijk om wegwerpflesjes met water te kopen. Die flesjes zwierven overal: in onze steden, in parken, de grachten en in bossen. Dat kan niet de bedoeling zijn! Niet alleen is het esthetisch niet om aan te zien, het is gevaarlijk voor het milieu. Plastics zijn namelijk erg moeilijk afbreekbaar. Hier gaan letterlijk miljoenen jaren overheen. Dieren kunnen zich eenvoudig verslikken in kleine stukjes plastics met alle gevolgen van dien. En het is een aanslag op onze voorraden aardolie want dat is de uiteindelijke bron van plastic. Dankzij de Dopper hoeft u nooit meer een wegwerpflesje te kopen. En ook al gooide u dit soort flesjes netjes in de prullenbak, het blijft verspilling. Doet u iets aan deze wegwerpmaatschappij en stap over op een waterfles die u jarenlang kunt gebruiken en dus kunt navullen met kraanwater of welke drank dan ook! U hebt de keuze uit onder andere:

  • Familieverpakkingen met 5 à 6 verschillende flesjes
  • Stalen Doppers
  • En ook onderdelen zoals enkel het grote onderste deel of een kleurrijke dop. Erg populair zijn de zogenaamde sport caps omdat er een drinktuit opzit zodat u de dop tijdens het sporten niet los hoeft te draaien!

Vandaag bestelt? Dan hebt u het morgen al in huis

Wilt u graag een Dopper waterfles kopen? Kiest u dan uit welke u hebben wilt en of u er meerdere wilt hebben. Dan vervolgt u uw digitale weg en kunt u op het formulier uw naam, adres en contactgegevens invullen. Ten slotte hoeft u enkel nog te betalen door gebruik te maken van bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of uw creditcard. We laten het u weten als het pakketje is verzonden. Over het algemeen mag u er wel vanuit gaan dat u morgen al gebruik kunt maken van uw Dopper want zo snel verzenden we uw bestelling! Zoekt u eigenlijk iets anders dan de Dopper? Misschien kunnen we u van dienst zijn want we hebben ook thermoskannen, bidons voor het sporten en glazen waterflessen in ons assortiment.