De heerlijkste geitenzuivel

In Nederland zijn de meeste mensen vooral bekend met zuivelproducten die gemaakt zijn met melk van de koe. De meeste kazen worden op deze manier geproduceerd en ook melk is grotendeels afkomstig van koeien. Veel minder bekend is geitenzuivel. Hiervan wordt hele goede geitenkaas gemaakt dat lekker fris is en goed gecombineerd kan worden met allerlei verschillende ingrediënten. Geitenzuivel is te koop bij Happy Goat. Hier wordt biologische geitenzuivel ingekocht van een zorgboerderij in de buurt. U kunt dus rekenen op de beste kwaliteit geitenzuivel. Van geitenzuivel worden verschillende producten gemaakt die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de beste geitenkaas. Deze geitenkaas van goede geitenzuivel is veelal smeerbaar waardoor het voor verschillende momenten gebruikt kan worden. Veel mensen smeren deze geitenkaas op de boterham bij het ontbijt of bij de lunch, maar het is ook mogelijk om het als borrelhapje te gebruiken of als garnering over een heerlijke maaltijdsalade. Met geitenkaas kunt u heel veel kanten op en het is dan ook zeker aan te raden om deze echte Nederlandse geitenkaas eens te gaan proberen. Geitenzuivel wordt echter niet alleen gebruikt om kaas van te maken. U kunt er ook voor kiezen om geitenmelk te gaan drinken. Deze melk heeft een andere smaak dan koeienmelk en voor sommige mensen is het dan ook zeker even wennen, maar het is absoluut het proberen waard. Geitenmelk is heel gezond en kan ook vaak worden gedronken.

Geitenmelk van geitenzuivel

Geitenzuivel is een product dat heel gezond is en dus door veel mensen kan worden gebuikt. Dit komt met name door de volgende eigenschappen:

  • Goed verteerbaar door het bijzondere eiwit- en vetprofiel
  • Zeer geschikt als basis voor babyvoeding
  • Mineralen worden goed opgenomen door het lichaam

Deze eigenschappen zorgen er voor dat geitenzuivel heel goed te gebruiken is. Omdat de samenstelling ongeveer gelijk is aan die van borstvoeding is het heel geschikt als goede basis voor kinder- en babyvoeding. Ook mensen die kaas of melk van koeien niet goed kunnen verteren kunnen er over denken om over te stappen op goede geitenzuivel. Deze producten kunnen veel beter verteerd worden door het lichaam. Er zijn dus heel veel mogelijkheden met de gezonde producten van zuivel van de geit. Deze zuivel is heel gezond en het is dan ook jammer dat het niet zo vaak gegeten wordt als zuivelproducten van koeien. Bij Happy Goat kunt u de beste producten bestellen en ze worden allemaal op een biologische manier geproduceerd. U weet dus zeker dat u de best mogelijke producten in huis haalt.

Gekenmerkt door de juiste certificaten

De producten van Happy Goat hebben allemaal een certificaat om aan te tonen dat ze gemaakt worden van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor weet u zeker dat er geen E-nummers bijgevoegd zijn en dat er geen andere stoffen aan zijn toegevoegd. Dat is natuurlijk altijd heel fijn om te weten. Zelfs wanneer u een glutenallergie heeft is het goed mogelijk om deze geitenkaas of de geitenmelk te gebruiken. De producen bevatten namelijk geen gluten. De smaak is romig, maar toch heel fris en dus goed te gebruiken voor een fris ontbijt. Probeer ook eens te combineren met komkommer en tomaat voor een heerlijke lunch. U kunt zeer veel kanten op met deze mooie zuivelproducten van de geit. Heeft u vragen over de verschillende producten of over hoe ze gemaakt worden? Dan kunt u altijd contact opnemen. U wordt dan snel te woord gestaan. Op de website vindt u heerlijke recepten om te proberen en natuurlijk de producten. Probeer eens de smaken honing en vijf of groene kruiden. Voor ieder wat lekkers bij Happy Goat.