Echt genieten van klassieke taarten

Als je naar een stad gaat, is er niks beter dan een goede tent waar ze lekkere taart serveren. Tenminste, dat vind ik. Ik houd ervan om naar gezellige plekken te gaan en om daar dan tussendoor lekker koffie te drinken met een stuk taart erbij. In de zomer vind ik het heerlijk om naar een stad te gaan en lekker te winkelen, dan is er niks beters dan tussendoor uit te rusten op een mooi terras in het zonnetje om te kunnen genieten van mooie klassieke taarten. Maar ook in de winter vind ik het ook altijd heel erg gezellig om een leuke plek te bezoeken, bijvoorbeeld te wandelen in het bos en daarna een kop koffie of warme chocolademelk te bestellen met een goede punt appeltaart. Het leven is te kort om er niet volop van te genieten en ik doe dat het liefst met klassieke taarten. Tegenwoordig heb je veel tenten waar ze wel taart serveren, maar dan gaan ze wat mij betreft een beetje te ver. Of ze kiezen hele gekke smaakcombinaties, of je krijgt ze met allemaal hippe producten. En er zijn ook lunchrooms met bijvoorbeeld taarten zonder suiker. Heel fijn dat er allemaal opties zijn zodat iedereen ervan kan genieten. Maar ik geniet verreweg het meeste van klassieke taarten.

Ga voor de beste klassieke taarten naar deze lunchroom

Ik kom zelf uit Rotterdam en ook in mijn eigen stad vind ik het leuk om lunchrooms te ontdekken waar ze klassieke taarten serveren. Het maakt niet uit of ik een dagje met mijn moeder op pad ben, met mijn dochtertje of met een groepje vriendinnen. Het is altijd goed om ergens terecht te kunnen voor de beste klassieke taarten. Want hoeveel mooie taarten er ook worden gebakken, de klassieke taarten zijn en blijven mijn favoriet. Denk bijvoorbeeld aan appeltaart. Het gaat hier niet alleen om de smaak, maar om de hele beleving. Als ik dit eet, denkt ik terug aan mijn jeugd. Aan hoe we met de hele familie appeltaart aten bij de open haard. Of heerlijke chocoladetaart, die bijvoorbeeld altijd aan iedereen werd uitgedeeld op mijn verjaardag. Als er maar iets te vieren valt, ga ik lekker de stad in naar mijn favoriete lunchroom om hier te kunnen genieten van de lekkerste taartpunt. En dat is Lunchroom Plein 1953.

Lunchroom Plein 1953 staat voor je klaar

Als je in Rotterdam bent, zou ik zeker naar Lunchroom Plein 1953 gaan. Ik heb er hele goede redenen voor om deze lunchroom aan te bevelen:

  • Heerlijke taarten
  • Zeer goede service
  • Fijne sfeer
  • Goed betaalbaar

Ze serveren hier klassieke taarten die er niet alleen geweldig uitzien, maar met name echt heerlijk smaken. De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en er hangt altijd een goede sfeer. Bovendien is alles goed betaalbaar, zeker gezien de kwaliteit die je er krijgt. Je kunt er zeker niet alleen terecht voor klassieke taarten, er is nog veel meer lekker eten waarvan je kunt genieten bij deze gezellige hotspot. De koffie is er ook heel goed, dat is voor mij ook altijd een vereiste. Ga eens naar lunchroomplein1953.nl om kennis te maken met Lunchroom Plein 1953. Misschien woon je in Rotterdam en zoek je een keer een nieuwe leuke plek om te lunchen. Wellicht kom je niet uit de buurt en ga je naar Rotterdam om een dagje te winkelen, ook dan heb je tussendoor een moment nodig om goed uit te rusten en lekker te eten en te drinken. Ook dan staat Lunchroom Plein 1953 voor je klaar met de lekkerste gerechten en drankjes.