Een massage in Leiden voor mijn vriendin

Mijn vriendin is iemand die zich veel zorgen over dingen kan maken. Vaak zijn het kleine dingen waar ze zich erg druk over kan maken, terwijl ik er erg rustig onder blijf. Ze blijft er maar over nadenken, want ze wil dat alles goed gaat. Ik ben juist erg rustig en heb er vertrouwen in dat het goed komt en al gaat het fout, dan is het vaak toch niet erg, want het is niet zo belangrijk. Mijn vriendin is erg perfectionistisch, dit heeft veel voordelen, want ze zorgt dat dingen altijd goed geregeld zijn. Het nadeel is dat ze iets pas los kan laten als het goed geregeld is, dit zorgt voor veel stress bij haar. De stress merkt ze tijdens het slapen, want vaak heeft ze hier moeite mee. Ze valt moeilijk in slaap en wordt vaak in de morgen moe wakker. Ze merkt het ook in haar lichaam, want haar rug en schouders zijn vaak gespannen. Ik geef haar wel eens een massage, maar ik ben geen expert. Ik heb geen massagetafel en weet niet welke technieken ik moet toepassen. Ze zegt dat het helpt als ik haar een massage geef en dat ze rustiger wordt. Ik krijg alleen vaak last van mijn rug, omdat ik voorover moet bukken om haar te masseren. Ik stelde aan haar twee maanden geleden voor om voor een massage naar Leiden te gaan. Ze had het die periode erg druk op werk en ik merkte dat ze erg gespannen was. Een massage in Leiden zou haar helpen om de stress uit haar lichaam te krijgen. Ik wilde ook graag weten of een massage in Leiden haar meer zou helpen dan wanneer ik het deed.  

Een massage in Leiden bij Massage Feeling Good

We zochten samen een massagesalon waar zij naar toe kon gaan. Online vonden we toen de website massage-feelinggood.nl. We hadden ook andere salons voor een massage in Leiden gevonden, maar we vonden deze website er goed en betrouwbaar uitzien. Bij een massagesalon weet je niet altijd goed wat je kan verwachten, maar deze zag er erg professioneel uit. Via de website van Massage Feeling Good konden we een afspraak maken. We waren van plan om het volgende weekend naar de stad te gaan, zij kon een massage in Leiden nemen en ik kon een aantal winkels bezoeken. We hadden een afspraak gemaakt voor begin van de middag. Ik wilde ook graag de massagesalon zien en die zag er goed uit. Mijn vriendin had een massage van 45 minuten, dit gaf mij de tijd om naar een aantal winkels in de buurt te gaan. Ik kwam haar daarna ophalen en ik zag meteen dat ze erg blij met de massage was. Ze zij dat het een goede massage was en dat de masseuse wist wat ze deed. Ze vroeg van te voren waar mijn vriendin last had en gaf extra aandacht aan deze gebieden.

Vaker naar de massagesalon

Mijn vriendin was erg blij met de massage in Leiden, dat ze tegenwoordig vaker gaat. De massages zijn niet duur en het helpt haar om tot rust te komen. Ik geef haar nog wel eens een massage, maar die van de massagesalon helpen meer, dit vind ik niet erg. Ze merkt dat het een positief effect heeft op haar lichaam en de stress. Wij kunnen Massage Feeling Good aanraden.

  • De salon ziet er goed en professioneel uit
  • De masseurs zijn professionals en erg goed
  • De massages zijn niet duur
  • Mijn vriendin merkt veel positieve effecten van de massages