Een zwembad kopen

Wilt u graag een zwembad kopen? Dan staat compasspools.nl voor u klaar. Wij hebben een keur aan zwembaden in ons assortiment die we geheel op maat kunnen aanpassen zodat ze in elke achtertuin in te bouwen zijn. Wilt u liever een verwarmd binnenbad? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Misschien verlangt u er al jaren naar om na thuiskomst lekker af te kunnen koelen in uw eigen zwembad. Kopen doet u hopelijk na het lezen van deze tekst bij ons. We doen er in ieder geval alles aan om een zo groot mogelijk assortiment van betaalbare zwembaden aan te bieden. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils en bent u geen dief van uw eigen portemonnee als u voor een van onze baden kiest. Zo hebben we zeer elegante en klassieke designs maar zult u er ook erg sportieve modellen tussen vinden. Ook qua lengte en comfort verschillen de baden erg van elkaar. Wat voorop staat is kwaliteit. Als u een zwembad gaat kopen dan wilt u niet binnen de korstte keren tegen problemen aanlopen. Dat vinden wij dan ook zeker uit den boze en zodoende bieden wij enkel kwalitatief hoogstaande baden aan.  Wij van Compass Pools zijn er trots op dat we u deze catalogus kunnen brengen. Downloadt u eens gratis een brochure die boordevol staat met allerlei informatie over specifieke modellen!

Gaat u eens een zwembad kopen voor in uw achtertuin

Wij bieden u zwembaden van keramisch composiet. Dit is een waterafstotend en haast onslijtbare tegelsoort die u niet hoeft te reinigen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een zelfreinigend zwembad te kopen? Dan hoeft u helemaal niets meer te doen qua onderhoud. Als u dat allemaal niet nodig vindt dan kunt u er ook voor kiezen om zo nu en dan de filters handmatig te vervangen. U krijgt van ons een ruime garantie voor vele jaren dus gaat u vandaag nog een zwembad kopen want dan hebt u een geweldige investering in de toekomst gedaan. Hebt u nog vragen over het aanschaffen van een zwembad? Dan kunnen we ons dat goed voorstellen. Dit is een beslissing die u misschien spontaan neemt, maar om het daadwerkelijk vast te leggen is wel wat achtergrondinformatie nodig. Daarom kunt u al uw prangende vragen direct aan ons stellen door:

  • Een offerte aan te vragen via onze website,
  • Een e-mail te sturen
  • Of door tijdens kantooruren met onze klantenservice te bellen.

Na het aanleggen van uw bad is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Ook daar kunt u voor bij ons aankloppen. Wij werken preventief en controleren op afspraak uw zwembad op mankementen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Een lange levensduur is daardoor gegarandeerd!

Kunt u zich deze luxe eigenlijk wel permitteren?

Een zwembad kopen hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Veel mensen zien het als een luxe om een zwembad te kopen en dat is niet zo vreemd. Vele decennia lang werd dit als een privilege gezien. Maar dat is tegenwoordig hele andere koek. Als u genoeg plek hebt in uw achter- of misschien wel in uw voortuin, dan is een zwembad kopen helemaal geen gek idee meer. Het is natuurlijk een flinke investering maar dat is snel terugverdiend. Daarnaast is het en investering voor de lange termijn en plukt u er zelfs de vruchten van als u ooit besluit om uw huis te verkopen. Reken er maar op dat de waarde van uw huis toeneemt dankzij het zwembad. En dat is enkel mooi meegenomen. Vraagt u daarom eens een offerte aan. Kijken naar de opties is immers altijd kosteloos!