Haartransplantatie voor een mooie bos haar

esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieEr zijn maar weinig mensen die zich realiseren dat een haartransplantatie een oplossing kan zijn op het moment dat zij te maken krijgen met kale plekken op het hoofd. Dat is jammer, want het is een relatief eenvoudige manier om weer te kunnen genieten van een mooie haardos. Natuurlijk is het helemaal geen schande om kaal te worden, het is immers iets dat veel voorkomt en vooral veel mannen zullen er hoe dan ook in hun leven mee te maken krijgen. Vaak pas op latere leeftijd en op dat moment vinden velen een haartransplantatie ook helemaal niet meer nodig. Kaalheid hoort er voor veel mannen immers gewoon bij. Maar als jij al last krijgt van haarverlies op jongere leeftijd, dan zul je hier waarschijnlijk toch iets anders tegenaan kijken. Een deels kaal hoofd zorgt er immers voor dat jouw uitstraling meteen wat ouwelijker wordt. Nu vindt niemand het prettig om ouder geschat te worden dan hij is, maar als dit enkel komt door een terugtrekkende haargrens, dan is dat natuurlijk helemaal vervelend. Vooral als je weet dat hier heel eenvoudig wat aan te doen is. Kies dus gewoon voor die haartransplantatie en je kunt weer genieten van een hoofd vol haar!

Zo werkt een haartransplantatie

Lijkt het jou ook wel wat om weer overal op het hoofd haar te hebben? Dan ben je waarschijnlijk erg nieuwsgierig naar hoe een haartransplantatie nu eigenlijk gebeurt. De behandeling is vrij eenvoudig te omschrijven. Bij haarverlies is het vaak zo dat een deel van het hoofd kaal wordt, maar een ander deel een goede haargroei behoudt. Vaak is het zo dat het achterhoofd nog een goede haargroei heeft. Tijdens de haartransplantatie nemen artsen haarzakjes weg van de achterkant van het hoofd. Ze nemen dan deze gezonde haarzakjes en plaatsen deze op die plaatsen waar bij jou haarverlies is opgetreden. De gezonde zakjes zullen vervolgens weer nieuwe haren aan gaan maken op hun nieuwe plek en op die manier zorgen ze er voor dat jij weer van een volle haarbos kunt genieten. Voor deze behandeling is het niet nodig dat je volledig onder narcose wordt gebracht, er wordt gewoon een plaatselijke verdoving gebruikt. Hierdoor herstel je ook weer erg snel na de behandeling en de meeste mensen merken na zeven à tien dagen al geen negatieve effecten meer van de haartransplantatie. Doordat de haargroei bovendien al snel op gang komt, kun je binnen korte tijd al de positieve effecten ervan ondervinden.

Specialisten van Esteworld

Als je een haartransplantatie wilt laten doen, dan is het een uitstekende keus om hiervoor naar Turkije te gaan, naar de kliniek Esteworld. Zij bieden een uitstekende begeleiding en behandeling in de vorm van:

  • uitstekend transport van en naar het vliegveld
  • verblijf in een luxe hotel
  • behandeling door ervaren en zeer deskundige artsen
  • gegarandeerd snelle hersteltijd door de PRP methode
  • deskundige begeleiding in Nederland

Dat je door deze kliniek eerder als een VIP behandeld wordt dan als een patiënt, dat is natuurlijk al heel erg prettig. Maar het zal natuurlijk nooit de doorslaggevende reden zijn om naar hen te gaan voor je haartransplantatie. De ervaren en deskundige artsen en overige begeleiding zijn dat natuurlijk wel, net als de PRP methode die zij gebruiken. Hierbij wordt er bloed bij je afgenomen en in een speciale centrifuge geplaatst, waardoor er meer rode bloedlichaampjes in komen. Deze zijn verantwoordelijk voor het herstel van het lichaam en na inbrengen in jouw lijf zorgen ze er dus voor dat de verplaatste haarzakjes zich sneller hechten en wondjes sneller genezen. Zo ben je na je haartransplantatie dus heel snel weer helemaal hersteld!