Een anti legionella douchekop is de oplossing

Als er in uw bedrijf een te hoge concentratie legionellabacteriën is geconstateerd, dan is dit knap vervelend voor u en uw medewerkers, maar ook voor de gasten. U wilt natuurlijk niet dat de gezondheid van iedereen die uw saunacomplex bezoekt in gevaar komt. Als het water dus niet helemaal zuiver is, is het van groot belang om gebruik te gaan maken van de anti legionella douchekop. Of stel, u bent de directeur van een groot verzorgingstehuis, waar de bacterie is gevonden. Dan kunt u behoorlijk met de handen in het haar zitten, omdat u niet weet wat u nu moet doen. Het is veel verstandiger om u gelijk te verdiepen in de mogelijkheden van de anti legionella douchekop. Het is altijd beter om meteen actie te ondernemen en te zoeken naar een oplossing. Het probleem wordt namelijk alleen maar groter als u niets doet. Een anti legionella douchekop is een beschermende oplossing voor plekken waar legionellaconcentraties zijn waargenomen en waar bijvoorbeeld kwetsbare bewoners wonen, zoals ouderen. Zij moeten natuurlijk nog wel gewoon kunnen douchen wanneer ze dat willen. Heeft u nou ook met dit euvel te maken en wilt u graag professionele hulp inschakelen om alles op te lossen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog even een kijkje op de website van Rada Safe Nederland. Dit is radasafe.nl. Hier vindt u heel veel informatie over wat u het beste kunt doen als u in een dergelijke situatie bent belang en over de anti legionella douchekop. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Alles over de anti legionella douchekop

Mocht er bij u nou een legionellaplaag zijn geconstateerd of u wilt er alles aan doen om dit te voorkomen, dan kunt u niet meer om de anti legionella douchekop heen. Hiermee kunt u er namelijk voor zorgen dat het douchewater gefilterd wordt. Bacteriën krijgen op deze manier geen kans en daardoor wordt douchen weer veilig. Neem dus geen risico en zorg voor een deugdelijke anti legionella douchekop. Nu vraagt u zich misschien af waarom u dit exemplaar van Rada Safe Nederland het beste kunt gebruiken en niet voor een andere kunt kiezen. Hierover doen wij u graag even het een en ander uit de doeken.

  • Ten eerste heeft onze anti legionella douchekop de langste levensduur in z’n segment en gaat hij drie keer langer mee dan andere vergelijkbare douchekoppen.
  • Ten tweede is deze direct op de doucheslang te bevestigen, waardoor u geen extra kop nodig heeft.
  • Ten derde kunt u het filter van dit exemplaar heel eenvoudig verwisselen, wat natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid is.
  • En ten slotte is deze CE Medical goedgekeurd, waardoor uw pand dankzij deze anti legionella douchekop weer aan de hoogste veiligheidsvoorschriften voldoet.

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de voordelen. Wilt u meer weten? Surf dan snel naar onze site en bekijk de eigenschappen van dit unieke product.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Als u met ons in zee gaat, dan profiteert u van hele aantrekkelijke tarieven. Zo vragen wij nooit om te diep in de buidel te tasten voor onze anti-legionella-oplossingen. Bovendien is onze anti legionella douchekop niet duur en gaat deze lang mee. Zo hoeft u minder snel een nieuwe aan te schaffen, wat ook weer in de kosten scheelt. Kortom, u kunt beter direct een goede investering doen, dan telkens voor halve oplossingen kiezen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem contact op via radasafe.nl.