Nooit meer een bril dankzij lensimplantaten

Hebt u al vele jaren een bril? Maar gaan uw ogen er nog steeds op achteruit? Wilt u liever geen lenzen dragen en vindt u een oogcorrectie eng? Dan is er nog een andere optie. Maar deze optie vergt wel een kleine ingreep door een chirurg. U kunt namelijk lensimplantaten nemen. Dit zijn kleine en zachte lenzen die op het hoornvlies van uw ogen worden aangebracht. Er worden twee kleine incisies gemaakt in dit vlies waartussen de lensimplantaten worden bevestigd. Na de operatie moet u een dag een beschermende bril dragen. U merkt na een dag al verbetering hoewel u wel een weekje of twee vlekken kunt zien. Ook raden we zwaar werk zoals tillen, buigen maar ook sporten af in de eerste 2 week na de ingreep. Tevens is het uitermate belangrijk dat u niet in uw ogen gaat wrijven in die periode. U hebt er misschien nog niet eens 2 weken last van en dan kunt u de lensimplantaten optimaal gebruiken. U hebt simpelweg geen bril meer nodig! De leesbril en de multifocale bril kunnen vervangen worden door multifocale lensimplantaten. Klinkt u dat als muziek in de oren en droomt u er al jaren van om zonder bril door het leven te kunnen? Kijkt u dan eens op onze website: internationalvisioncenters.nl. We hebben 3 klinieken in Nederland:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • En in Nijmegen

Bent u boven de 50? Dan zijn lensimplantaten ideaal

In de klinieken waar we allerlei oogbehandelingen, waaronder de lensimplantaten, uitvoeren geven we er diverse voorlichtingen die voor iedere geïnteresseerde gratis zijn bij te wonen. Er zijn namelijk alleen al voor het laten laseren van uw ogen diverse behandeltechnieken. Wilt u graag lensimplantaten? Dan begrijpen we goed dat u nog even de kat uit de boom wilt kijken. Het kan een behoorlijke investering zijn, zeker als het niet wordt verzekerd door uw zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van uw type polis en de ernst van uw oogafwijking in hoeverre uw verzekeraar de kosten vergoedt. Het is verstandig om voor de operatie contact op te nemen met de verzekeraar zodat u niet na afloop voor een torenhoge kostenpost komt te staan. Maar in principe betalen de meeste verzekeraars een groot percentage als u lensimplantaten wilt of een oogcorrectie laat uitvoeren.

Wellicht dat uw zorgverzekeraar de kosten kan betalen

Naast het aanbrengen van lensimplantaten op uw hoornvlies bieden we u een zeer geavanceerde operatie waarbij uw echte lens wordt vervangen voor lensimplantaten. De speciaal ontwikkelde trifocale lenzen van Carl Zeiss dienen ter vervanging van uw lenzen en worden daarom achter uw pupil geplaatst. U hoeft nooit meer een bril te dragen dankzij deze lensimplantaten. Welke ingreep u dan ook wenst, vraagt u bij ons eerst om informatie. Op de site ziet u de contactgegevens van alle drie de vestigingen in Nederland. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor een persoonlijk advies. En kom eens langs bij een informatieavond. Hebt u nu direct al vragen over implantaten? Bel dan met de klantenservice. We kunnen u alles vertellen over de onkosten, onze specialisten en de diverse technieken die we gebruiken. Ziet u het al zitten om eindelijk zonder bril door het leven te kunnen? De kans dat uw ogen achteruit gaan is nihil dankzij deze implantaten. Misschien bent u het gewend om lenzen te dragen. Maar dit soort lenzen hebben als nadeel dat u ze aan het einde van de dag weer uit moet doen. En u moet ze om de maand vervangen, afhankelijk van het type lens. Na de ingreep hoeft dat niet meer!