Lyme behandelen kan het beste in een vroeg stadium gebeuren

1 op de 5 teken in Nederland draagt de gevaarlijke ziekte van Lyme bij zich. Mensen met deze aandoening kunnen in een vroeg stadium prima behandeld worden. Sterker nog, ook al heeft een teek deze Borrelia bacterie bij zich, het betekent niet dat u het per definitie krijgt. Als u de teek tijdig zorgvuldig verwijdert dan hoeft u de ziekte van Lyme niet te behandelen. Maar bent u er wel te laat mee en merkt u dat u symptomen krijgt die op de ziekte lijken, dan is het zaak om Lyme te behandelen. Lyme behandelen kan op diverse manieren en die hebben we voor u op onze website op een rijtje gezet. Kijkt u eens op ziekte-van-lyme.nl als u meer wilt weten over het Lyme behandelen. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Gaat u vaak wandelen in de bossen? Loopt u vaak door het hoge gras omdat u jonge kinderen hebt, van de natuur houdt en/of uw hond uitlaat? Controleer dan altijd op tekenbeten. Doet u dit zowel bij uw hond, uw kind als bij uzelf. Met een teenpincet kunt u het zo verwijderen en weet u dat u er alles aan gedaan hebt om besmetting te voorkomen. Als u echt een wandelvakantie gaat maken in landen met veel teken dan is het handig om Deet mee te nemen. Dan weert u deze beestjes minstens een uur af en hebt u tevens geen last van andere vliegende insecten.

Uw Lyme behandelen? Vraag bij ons naar de mogelijkheden

Moet u Lyme gaan behandelen? Dan gaat  u natuurlijk eerst naar de huisarts. Hij of zij kan door een simpel bloedonderzoek checken of het daadwerkelijk gaat om de ziekte van Lyme. Behandelen is dan wat volgt en dat gaat in principe als volgt:

  • Versterken van het immuunsysteem en de aanpak van eventuele allergieën is waar we mee beginnen.
  • Dan krijgt u supplementen met een antibiotische en immuun versterkende werking.
  • En ten slotte gaan we van start met biofotonentherapie. Deze innovatieve methode uit Duitsland reguleert en activeert het immuunsysteem in de reactie tegen de Borrelia bacterie en bevordert de celregeneratie.

Afhankelijk van de ziekte maar ook de patiënt verschilt het Lyme behandelen met deze therapie tussen de 15 en de 50 behandelingen. Dit hangt samen met de sterkte van uw immuunsysteem. Maar in principe merken vrijwel alle patiënten al behoorlijke verbeteringen na de eerste 3 behandelingen, dus dat is goed nieuws voor iedereen die al jarenlang met deze slepende ziekte kampt.

Deze ziekte mag niet uit de hand lopen

Wilt u graag uw Lyme behandelen en hebt u alles al geprobeerd? Dan moet u dit eens proberen want dankzij deze techniek is de kans het grootst dat u snel bent genezen. Het heeft een hoog slagingspercentage dus absoluut de moeite waard. Deze chronische ziekte gaat anders niet zo snel weg. Het kan zelfs decennia duren voordat u er helemaal vanaf bent, ook al komt het in vlagen. Dat is natuurlijk geen leven. Doet u hier zo snel mogelijk iets aan. Merkt u dat u sneller moe bent, bent u vaak grieperig, hebt u rode plekjes en vaak spierpijn? En hebt u onlangs een teek verwijderd die al behoorlijk groot was? Dan hebt u een grote kans dat het weleens de ziekte van Lyme is. Gelukkig bent u er dan vroeg bij en u hebt nu de behandeling gevonden die u geheel kan genezen. Wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Of wilt u een persoonlijk gesprek naar de mogelijkheden? Dan kunt u ons opbellen en e-mailen want de biofotonentherapie kan niet snel genoeg van start gaan!