Manduca draagzak

Als je een kindje krijgt, dan ga je natuurlijk op zoek naar manieren waarop jij jouw baby gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Een optie die je dan zeker moet overwegen is de Manduca draagzak. Een tijdlang werden draagzakken gezien als onhandige en ouderwetse producten, maar ze zijn nu weer helemaal terug van weggeweest! Een groot voordeel van de huidige generatie draagzakken is dat ze veel comfortabeler zijn in gebruik. Dit geldt zowel voor de baby als voor de volwassene. Daarnaast zien ze er ook gewoon een stuk mooier uit dan in het verleden, dat geldt zeker voor de Manduca draagzak. Het ontwerp is modern en past helemaal bij de ouders van nu. Doordat het ontwerp rustig is en redelijk tijdloos, kun je het gerust jaren gebruiken en is het zowel voor mannen als vrouwen heel geschikt. Als je dus op zoek bent naar een manier om jouw baby’tje straks eenvoudig overal mee naar toe te nemen, dan is dit dus echt een aanrader. Je hoeft geen kinderwagen voort te duwen en hebt dus je handen vrij. Bovendien hoef je niet steeds op drempels te letten en zijn trappen dan geen belemmering meer om ergens te komen. Een Manduca draagzak is dus ontzettend handig om te hebben.

Manduca draagzak heeft verschillende pluspunten

Het is natuurlijk prettig dat het gebruik van een Manduca draagzak voor jou handig is, maar je wilt er natuurlijk ook zeker van zijn dat dit voor jouw kindje een goede keus is. Kies je voor Manduca, dan is dat zeker het geval. Er zijn verschillende redenen waarom je juist voor dit merk zou kiezen:

  • gebruik van veilige materialen
  • juiste zithouding
  • extra ondersteuning tijdens het slapen
  • geschikt voor kleine en wat grotere kinderen

Het feit dat er enkel veilige materialen gebruikt worden, is natuurlijk erg belangrijk. Kleine kinderen stoppen immers alles in hun mond en het is dan prettig om te weten dat de Manduca draagzak gemaakt is van biologische canvas en hennep en van honderd procent veilig katoen. Door de vorm van de zak, zit jouw kindje hier in kikkerhouding in. Dit is niet alleen een heel natuurlijke houding, het is ook een houding die ervoor zorgt dat de heupen zich op de juiste manier ontwikkelen. Een ander pluspunt is dat ingebouwde slaapkap, die ervoor zorgt dat het hoofd van jouw baby’tje ook tijdens het slapen goed ondersteund wordt. En heb jij een wat groter kindje, dan kun je gewoon het rugpand van de Manduca draagzak aanpassen, zodat jouw zoontje of dochtertje er weer perfect in past. Je kan deze draagzak en vele andere producten kopen via www.babynatura.nl.

Pluspunten voor volwassenen

Vanuit de kleine bezien zijn er dus heel veel redenen om voor de Manduca draagzak te kiezen. Maar hoe zit dat nu met jou als volwassenen? Ook dan is dit merk een uitstekende keus. In de eerste plaats omdat het jou de mogelijkheid biedt om je kindje op je rug of op je buik te dragen, het is met deze draagzakken allebei mogelijk. Je kunt dus een positie kiezen waar jij je goed bij voelt. Daarnaast is het erg prettig dat de Manduca draagzak een brede en verstelbare tailleband heeft, waar al het gewicht eigenlijk op rust. Je belast je schouders en je rug dus niet, en dat zorgt voor veel meer comfort tijdens het dragen. Bovendien is niet alleen de tailleband verstelbaar, ook andere delen zijn te verstellen. Zo kun je ervoor zorgen dat de afmetingen helemaal op jouw lichaam toegesneden zijn. Dit zorgt voor veel draagcomfort en je zult merken dat je daardoor de draagzak veel meer zult gebruiken. Dat maakt de Manduca draagzak voor veel jonge ouders dus echt tot een zeer goede keus.