Met een polsbrace kunt u beter tennissen

Een polsblessure is vreselijk pijnlijk en onhandig. Pas dan komt u erachter hoe belangrijk uw armen en handen zijn. U merkt bij iedere vingerbeweging dat uw pols zeer doet en dat kan weken zo niet maanden aanhouden mits u niet op zoek gaat naar professionele hulp. Het dragen van een polsbrace kan de pijn zeker verlichten en biedt tijdens inspannende activiteiten zoals sport de juiste ondersteuning. De polsbrace geeft ondersteuning aan belangrijke banden en pezen in uw pols en onderarm zodat u nadien minder vermoeid bent en minder pijn hebt. Het dragen van een polsbrace bij tennis en badminton wordt daarom van harte aanbevolen door huisartsen en sportfysiotherapeuten. Maar ook mensen die veel gitaar spelen of een ander instrument waarbij er veel druk op de pols komt te staan hebben baat bij een polsbrace, ook al is het maar voor korte duur. Polsblessures ontstaan door repetitieve handelingen dus op het werk kan het ook ontstaan. De bekende muisarm  is een aandoening die u kunt oplopen als u te lang achter de computer hebt gezeten. Een polsbrace kan ook in dat geval veel verlichting bieden. Tot nu toe hebben we het over blessures gehad die u oploopt door een actief leven. U kunt ook op andere manieren pijn aan uw pols krijgen!

Sporten zonder zorgen dankzij een polsbrace

Een polsbrace kunt u nodig hebben als u een vorm van artrose krijgt waarbij het kraakbeen tussen uw botten langzamerhand afslijt. Reuma is een spierziekte die de omringende spieren bij uw pols kan verzwakken zodat een brace nodig is. Door ouderdom kan kraakbeen slijten en als het niet langer vernieuwd wordt dan is een polsbrace de perfecte ondersteuning om toch zonder al te veel fysieke problemen oud te worden. U leest dat u ook door niet-actieve oorzaken in aanmerking kunt komen voor een polsbrace. Wellicht dat uw verzekeraar de brace in dit soort gevallen zal vergoeden. Laat u van te voren goed voorlichten en bestel vervolgens uw gewenste polsbrace bij all4fysio.nl. Wij hebben naast polsbraces een keur aan braces en ander materiaal voor u in de aanbieding:

  • Zo verkopen we tevens enkelbraces
  • Kniebraces
  • Compressiekleding
  • En oefenmateriaal om uw blessure te verhelpen.

Hopelijk valt de blessure voor u mee en bent u in no time weer op de been. Als u een tennisarm hebt opgelopen of u wilt er preventief voor zorgen dat uw polsen niets kunnen overkomen dan is er een ding dat u absoluut moet doen: een polsbrace dragen.

Hebt u hier nog vragen over? Stel ze ons gerust

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het zoeken en bestellen van de brace die het beste bij u past. Wacht daarom niet langer maar neem contact met ons op door te bellen of te mailen. Het dragen van een brace levert u veel winst op want het geeft de juiste ondersteuning bij het buigen en strekken van uw pols en hand. Tevens verzacht het uw klachten en helpt het u herstellen. Een brace is eenvoudig te onderhouden. Af en toe met de hand wassen is meer dan voldoende. Het aanbrengen kan ook met één hand, dus u kunt dit geheel zelf doen. Wilt u onze producten in het echt bekijken? Komt u dan langs in onze showroom in Ermelo, Gelderland. Het is wel belangrijk dat u van te voren een afspraak maakt. Bel of e-mail ons van te voren, dan staat er iemand voor u klaar om u rond te leiden langs de producten die u graag wilt aanschaffen. U mag uiteraard de brace alvast proberen en ook ons fitnessmateriaal uittesten.