Bent u weleens onder hypnose gebracht?

Misschien u nog nooit gehypnotiseerd en wilt u dit graag eens meemaken! Dit is een eeuwenoude techniek waarbij de hypnotiseur u in een lichte slaap brengt. Het is dan mogelijk om uw onderbewustzijn aan te spreken en dat is vaak het gedeelte van uw bewustzijn waar kwade en verkeerde ideeën en gedachtes worden opgestapeld. Uw sociale angsten, uw psychische verslavingen en nog veel meer ellende bevinden zich daar. Door de hypnose kan de hypnotiseur deze gedachtes ombuigen door er tegenin te gaan en positieve gedachtes te planten. U merkt na de eerste keer onder hypnose te zijn gebracht al resultaat. Voor een optimaal resultaat kunt u bij ons terecht. Het is verstandig om minstens 3 behandelingen te ondergaan en wellicht dat het na een half jaar nogmaals moet. Tevens kunnen we u leren hoe u uzelf onder hypnose kunt brengen zodat u in de toekomst aan uzelf kunt blijven werken. Zegt u maar gedag tegen uw fobieën en reserveer snel een plekje bij een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in:

  • Breda,
  • Hoogerheide,
  • Poeldijk,
  • Bodegraven,
  • En Arnhem.
  • Tevens hebben we diverse vestigingen in België.

Dankzij een goede hypnose kunt u zich aan uw dieet houden!

Er zijn diverse lichte psychische klachten die dankzij hypnose goed aan te pakken zijn. Natuurlijk moet u voor zware depressies, persoonlijkheidsstoornissen en schizofrene klachten niet naar een hypnotiseur ook al kan hij of zij het misschien wat verlichten. Maar voor dergelijke zware psychische problemen moet u naar de psycholoog en psychiater. Toch blijven er nog vele klachten over en dat zijn de klachten waar we allemaal weleens mee kampen. Er staat op onze website een lange waslijst aan klachten die door hypnose te behandelen zijn. Herkent u een of meerdere van deze klachten en kampt u hier al erg lang mee? Dan weet u nu wat u het beste kunt doen. En misschien wilt u niet eens onder hypnose gebracht worden maar zoekt u juist hulp voor anderen, wij staan voor iedereen klaar. Misschien hebt u een sociale fobie zoals agorafobie. Dan durft u niet in het openbaar te spreken. Misschien hebt u hoogtevrees, bent u bang voor vreemden, liften, gesloten ruimtes, insecten of spinnen. Dit zijn allemaal irrationele angsten waar u maar beter van af kunt komen. In al deze gevallen is hypnose de perfecte oplossing. Keer op keer bewijzen wij dat u er voorgoed vanaf kunt komen. Zeker als u zelf leert hoe u onder hypnose moet komen want dan kun t u het in de toekomst herhalen zodat deze positieve gedachtes sterk aanwezig blijven in uw onderbewuste. Misschien hebt u een verslaving zoals drank en sigaretten. Of eet u veel te veel en kunt u maar niet van dat hongergevoel afkomen. In al deze gevallen en meer raden wij hypnose aan.

Leer zelf hypnotiseren door een cursus bij ons te volgen

Ziet u hypnose wel zitten? Maak dan uw keuze uit de diverse vestigingen en bel hen eens tijdens kantooruren op. Ze kunnen u meteen een pakket aanbieden en u inplannen. Hebt u nog prangende vragen en kijkt u liever eerst de kat uit de boom voordat u aan een dergelijke hypnotherapiesessie begint? Neem dan gerust eens contact met onze klantenservice op. Schrijf hen een e-mail of bel hen even op. We behandelen elke aanvraag met discretie en willen graag een persoonlijk antwoord bieden waar u echt iets aan hebt. Leest u eens wat getuigenissen door van mensen die al eerder gehypnotiseerd zijn. Wellicht inspireert het u en doet het u ervan overtuigen dat dit de juiste keuze is. We horen van u!