Afvallen is niet langer moeilijk

afvallenmetnederland - AfvallenAfvallen is iets waar bijna 80% van de bevolking dagelijks mee bezig is. Afvallen wordt als moeilijk ervaren, omdat men soms wel een beetje kan lijnen maar na een tijd is men vaak zwaarder dan voorheen. Dit hoeft niet langer zo te gaan. Op de website afvallenmetnederland.nl wordt een nieuwe levensstijl geïntroduceerd. Afvallen is niet langer het centrale woord, maar ‘levensstijl’ is het nieuwe lijnen. Doordat er een andere, gezondere levensstijl wordt aangeleerd, wordt het mensen makkelijk gemaakt om hierdoor af te vallen. In 6 maanden tijd wordt je een ander persoon. Zelf had ik er een hard hoofd in ooit nog onder de 60 kilo te wegen. Na mijn derde zwangerschap zat er ongeveer 30 kilo aan en geen enkel dieet kon ik volhouden. Met name het nemen van shakes is mij erg tegen gaan staan, waardoor ik juist nog meer ben gaan eten. Ongeveer 8 maanden geleden begon ik met het programma van Afvallen met Nederland, iets wat mijn wereld totaal heeft veranderd. Andere diëten zijn vaak erg duur maar Afvallen met Nederland kon al vanaf  €45,-. Afvallen was nu niet meer zo duur en dus toegankelijk voor iedereen. Voor dit bedrag ontving ik gedurende 6 maanden onder andere het volgende:

  • Online begeleiding van een diëtiste
  • Toegang tot de ledensite waar ik vragen kon stellen
  • Eetdagboek
  • Rekenmodel energiebehoefte
  • Mental coaching programma

Afvallen ging met name beter door de mental coaching die ik in die periode had. Wanneer je een goede ondersteuning krijgt is het lijnen veel beter vol te houden.

Afvallen met de lekkerste recepten

Lijnen wordt door veel mensen als heel moeilijk ervaren, maar wanneer je lijnen omtovert tot iets lekkers, dan wordt het vanzelf niet meer moeilijk. Er wordt een dieet aangeraden waarbij eiwitten centraal staan. Met je Premium account kun je inloggen op we website en allerlei vragen stellen. Het belangrijkste voor mij was echter het super gevarieerde receptenboek dat ik daar kon vinden. Meer dan 1500 recepten waren direct toegankelijk en niet het lijnen, maar juist het koken kon nu beginnen. Mijn doel was om elke dag een ander recept klaar te maken. Mijn man en ik vonden het geweldig en binnen de kortste keren was ook hij al meer dan 8 kilo kwijt. Ik hield voor ons samen een eetdagboek bij en het ging geweldig. Na 3 maanden was ik echt al veel kilo´s kwijt en iedereen in de buurt wilde weten wat nu mijn geheim was. Ik vertelde van het programma van Afvallen met Nederland en voor ik het wist waren verschillende buurvrouwen ook begonnen met het programma. Omdat ik zo bezig was met het koken van de recepten, kon ik hen nu ook nieuwe ideeën geven om op een andere manier te koken.

Binnen een korte tijd blijvend slank

Het koken ging geweldig en omdat ik hier steeds beter in werd moedigde mijn man mij aan om mijn nieuwe recepten eens op te schrijven. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot iets groots. Ik ben een korte tijd veel van mijn overtollige gewicht kwijt en ben nu schrijfster van kookboeken. Daarnaast schrijf ik een column over eten in een tijdschrift. Ik ben in verhouding in een zeer korte tijd slank geworden en ik geloof er daadwerkelijk in dat de kilo´s er ook niet meer aan zullen komen. Het dieetprogramma wat ik gevonden heb via de website van afvallenmetnederland.nl heeft mij een ander leven gegeven en ik vertel hier dan ook graag over aan de lezers van de column. Zelf in mijn kookboeken refereer ik wel eens aan het dieetprogramma.