Een Osteopaat in Enschede vinden

Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft chronisch last van hoofdpijn. Dit kan talloze oorzaken hebben en uit de praktijk is gebleken dat het erg moeilijk is om de exacte oorzaak te achterhalen. Zelf heb ik jarenlang last van migraine gehad en was op een gegeven moment ten einde raad. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, lichttherapieën en zware medicijnen. Niets hielp en ik wist gewoon niet wat ik moest doen. Van mijn sociale leven was niets meer over en ook voor mijn man en kinderen kon ik niet de vrolijke persoon zijn die ik altijd was geweest. Mijn buurvrouw vertelde toen van een Osteopaat in Enschede waar zij voor haar rugklachten veel baat bij heeft gehad. Via de website osteopathieterlaak.nl kwam ik terecht bij Erwin ter Laak een Osteopaat in Enschede. Op deze website kan gekozen worden uit de volgende categorieën:

  • Baby’s
  • Kinderen
  • Zwangeren
  • Volwassenen

Onder het kopje ‘veel gestelde vragen’ kon ik direct terecht met mijn vraag met betrekking de vergoeding van de ziektekostenverzekeraar. Zelf vind ik het altijd erg moeilijk om uit te zoeken wat nu wel en wat nu niet door de verzekering gedekt wordt. Ook was het fijn te weten dat er geen verwijzing van de huisarts nodig was om deze Osteopaat in Enschede op te zoeken.

Een goede Osteopaat in Enschede

Het was voor mij dus niet moeilijk een goede Osteopaat in Enschede te vinden. Deze Osteopaat werkt ook in Holten en Rijssen dus je bent niet per se gebonden aan Enschede. Op de website had ik gekeken onder het kopje ‘zwangeren’ en het bleek dat mijn aanhoudende hoofdpijn daar mee te maken had. Omdat de druk op mijn skelet was vergoot door mijn zwangerschap, werd er een druk op de nekwervels gelegd. Hierdoor was de hoofdpijn ontstaan. Zelf vond ik het gek dat de hoofdpijn bleef aanhouden, ook na mijn zwangerschap. Het ging echt om hoofdpijn en niet migraine, dit is een groot verschil. Hoofdpijn is voor mij een zeurende pijn die altijd aanwezig is en veel invloed heeft op je gemoedstoestand. Een migraine is vele malen heftiger, als ik de verhalen van mijn schoonmoeder mag geloven. Wanneer zij last heeft van een migraine, dan wordt de kamer donker gemaakt en alles wat geluid kan maken wordt uit de kamer verwijderd. Geen mobiele telefoon, televisie of radio mag dan in de buurt staan. Ik heb haar nu ook deze Osteopaat uit Enschede aangeraden, zodat zij hopelijk snel van haar pijn af is. Sinds ik enkele behandelingen van deze Osteopaat in Enschede heb ondergaan, zijn mijn klachten bijna zo goed als verdwenen. Ik ben een ander mensen geworden, misschien nog wel een nog vrolijker mens nu ik verlost ben van die hoofdpijn en me daar ook zeer bewust van ben.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Ik vind het een wonder dat ik van die chronische hoofdpijn verlost ben. Ook was ik heel kortademig geworden, iets wat door de zwangerschap veroorzaakt kan worden. Het was in mijn geval niet heel erg, maar ook dit is na mijn behandeling door de Osteopaat in Enschede voorgoed verdwenen. Zonder ziekenhuisbezoeken, operaties en narcose ben ik genezen van iets waarvan ik dacht dat ik er de rest van mijn leven mee zou moeten leven. Ik schrijf tegenwoordig een column in een weekblad voor vrouwen en sinds ik dit verhaal over de Osteopaat in Enschede met de lezers heb gedeeld, krijg ik bijna dagelijks vragen van mensen hierover. Het is nu bijna twee maanden geleden dat ik dit verhaal in mijn column heb verteld en nu krijg ik berichten van mensen die ook zijn genezen van het chronische pijn.