Wand massagers

hotstuff - wand massagersOf je als vrouw nu een relatie hebt of single bent, af en toe wil jij jezelf eens even heerlijk verwennen. Wand massagers zijn daar de ideale apparaten voor. Veel vrouwen kennen deze helaas nog niet en dat is echt ontzettend jammer. Wat zij het nu voor een soort apparaten? Een wand massager is eigenlijk een soort vibrator, maar dan een met een veel krachtigere motor. Hierdoor kan het ook als een massageapparaat gebruikt worden. Toch zullen de meeste dames hun wand massagers vooral tussen hun benen gebruiken en dit is ook niet meer dan logisch. Ze kunnen namelijk zorgen voor een ultiem gevoel van genot en jou tot grote hoogtes brengen. En dat allemaal zonder partner! Natuurlijk kun je het apparaat ook prima samen met jouw partner gebruiken. Geef je eens helemaal over aan hem of haar en laat de ander bepalen welke delen van jouw lichaam met de massager bewerkt worden. Je legt jouw hoogtepunt zo in de handen van de ander en dat geeft nog weer een heel andere dimensie aan het gebruik ervan. Wand massagers zijn dus absoluut op verschillende manieren in te zetten, maar ze zullen altijd gegarandeerd voor veel genot zorgen.

Verschillende soorten wand massagers

Als jij overweegt om een dergelijk seksspeeltje te kopen, dan is het goed om te weten dat er verschillende soorten wand massagers zijn. Er zijn diverse fabrikanten die een dergelijk product op de markt gebracht hebben en hun verschillende artikelen wijken natuurlijk op bepaalde punten van elkaar af. Welke verschillen zijn er nu te noteren? Wand massagers verschillen op de volgende punten:

  • de stroomtoevoer
  • de opzetstukken
  • vormgeving
  • extra functies, zoals waterproof of voorverwarmd

Het is belangrijk om voor jezelf de verschillende mogelijkheden door te nemen zodat je een goede keus kunt maken. Kies je voor een massager met een snoer, dan weet je zeker dat je altijd beschikt over een sterke en constante stroomtoevoer, maar tegelijkertijd kan dit snoer natuurlijk weer erg in de weg zitten en is wat dat betreft een draadloze variant weer handiger. Sommige wand massagers hebben alleen een glad, rond opzetstuk, terwijl je bij andere voor verschillende opzetstukken kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kop met bobbeltjes of ribbeltjes, die voor extra stimulatie zorgen. Of je kiest voor een speciaal opzetstuk dat naast jouw clitoris ook jouw G-spot kan masseren. En ook wat betreft vormgeving zijn er veel mogelijkheden, sommige varianten hebben een ergonomische handgreep, sommigen zijn er heel sprankelend uit, anderen zijn weer wat eenvoudiger van uiterlijk.

Sex shop Hot Stuff

Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, feit is dat je bij sex shop Hot Stuff zo’n ruime collectie wand massagers vindt dat er ook zeker een exemplaar bij zit dat aan al jouw wensen voldoet. Zij bieden namelijk exemplaren aan van diverse fabrikanten en vaak bieden zij dan ook nog weer verschillende uitvoeringen. Bij alle wand massagers vind je een uitstekende beschrijving in hun webwinkel, zodat je de verschillende producten goed met elkaar kunt vergelijken en een goede afweging kunt maken van welke voor jou het meest geschikt is. Hot Stuff is dus een uitstekende keus als je op zoek bent naar wand massagers, maar zij bieden nog veel meer producten op het gebied van seksspeeltjes. Zo kun je bij hen voor zowel dames als heren een uitgebreide collectie speeltjes vinden. Of jij het nu wilt houden bij vanilleseks of dat je meer voor kinky gaat, bij hen vind je altijd artikelen die jou aan zullen spreken en waar jij opgewonden van zult raken. Hot Stuff is een uitstekende keus als jij zoekt naar een goede webshop voor sekstoys.