Verbeter uw gezondheid door QiGong in Deventer

Uw gezondheid is een belangrijke factor in uw leven. Als uw gezondheid slecht is, dan kunt u uw leven ook niet leiden zoals u dat wilt. Hiervoor bestaat QiGong in Deventer. QiGong in Deventer zijn gezondheidsoefeningen die onderdeel uitmaken van de traditionele Chinese Medicijnleer. QiGong in Deventer is een brede systematische en theoretische structuur, die draait om het menselijke lichaam en de geest. Bij QiGongZee leert u deze gezondheidsoefeningen. Lees daarom snel verder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van QiGong in Deventer. Zo kunt u vandaag nog beginnen met een gezondere levensstijl en voelt u zich binnen de kortste keren energieker.

Verschillende stijlen QiGong in Deventer voor ieder persoon

QiGong in Deventer is een eeuwenoude traditie uit China, waarbij aandacht wordt gegeven aan het menselijke lichaam en de geest. Vroeger werd dit niet in het openbaar beoefend werd. De geheimen van deze bewegingsleer werden van meester op leerling overgedragen. Daarom is het zo bijzonder dat QiGong in Deventer beoefend kan worden. In China werd het later in combinatie met Tai Chi uitgeoefend. Beide hebben hetzelfde soort effect op lichaam en geest, waardoor wij beide vormen aanleren. Tai Chi geeft veel energie, het versterkt de pezen en botten en helpt mensen te leren hun aandacht te verdelen. Daarnaast geeft het ook de mentale kracht die nodig is om de snelheid en kracht van de oefeningen van QiGong in Deventer te versterken. Daarom vullen Tai Chi en QiGong in Deventer elkaar op belangrijke wijze aan. Er zijn verschillende stijlen van QiGong in Deventer. Wij adviseren daarom altijd om eerst kennis te maken met de verschillende stijlen en daarna een keuze te maken. Welke stijl u kiest hangt af van:

  • Voorkeur
  • Doel
  • Tijd
  • Fysieke mogelijkheden

Een van de bekendse vormen is WuXing QiGong. Hierbij draait het om de vijf elementen die met elkaar in contact staan en elkaar kunnen versterken of verzwakken. Met behulp van deze stijl kunt u de balans in lichaam en geest herstellen. Dit is belangrijk in onze drukke en hectische maatschappij. Daarnaast zijn er ook verschillende stijlen in de Tai Chi, die u hiermee dus leert combineren. Bij QiGongZee leert u onder meer om alle bewegingen in een bepaalde volgorde aan te leren. Zodra u die vorm onder de knie heeft, kunt u verder gaan en bijvoorbeeld leren hoe u de energie van elke beweging op de juiste manier in uw lichaam verdeelt. Hierdoor bereikt u steeds meer resultaat.

Maak kennis met de Chinese bewegingsleer

QiGongZee is uw specialist op het verbeteren van uw gezondheid. Wij hebben jarenlang ervaring in QiGong en de combinatie met Tai Chi, waardoor wij u alles bij kunnen brengen over deze Chinese Medicijnleer. Bij ons kunt u zowel voor individuele lessen als een doorlopend lesprogramma terecht. Deze lessen zijn geschikt voor elk niveau. U doet namelijk gewoon op uw eigen niveau mee. Daarnaast geven wij ook geregeld workshops, zodat u kennis kunt maken met de Chinese bewegingsleer en kunt zien of het wat voor u is. Tijdens deze workshops komt u meer te weten over de achtergrond van een bepaalde techniek, maar ook over de voordelen van het beoefenen ervan. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen over onze werkwijze of diensten, behoefte aan meer informatie of wilt u zich direct opgeven voor een van de lessen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.qigongzee.nl/. U kunt hier ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.