Met een korte behandeling je tanden bleken

Foto’s maken vond ik nooit leuk. Ik vond het verschrikkelijk als ik lachend op de foto stond. Dan zag je mijn gebit, mijn tanden waren verkleurd en hadden een donkere oranje kleur gekregen. Het was niet om aan te zien. In het dagelijkse leven vond ik het moeilijk om mijn tanden te laten zien. Lachen deed ik dan ook altijd achter mijn hand, ik durfde mijn tanden niet te laten zien. De schaamte was te groot en ik vond het niet mooi. Het was dan ook een vervelende opgave om op de foto te gaan. Even lachen op de foto werd mij bij een simpele glimlach. Toen mijn vriend me ten huwelijk vroeg wist ik dat ik hier wat aan moest doen. Ik kon toch niet onzeker op mijn trouwfoto’s staan?

Je tanden bleken voor een stralend wit gebit

Het was nooit mijn bedoeling om stralend witte tanden te hebben zodat ik in een tandpasta reclame kon gaan spelen. Ik vond de verkleuring op mijn gebit niet mooi en het was dan ook nodig dat ik hier wat aan liet doen. Mijn grootste motivatie was natuurlijk de bruiloft, ik vond het belangrijk om dan lachend op de foto te staan. Dat vond ik zo veel waard dat ik dit probleem moest oplossen. Met een hele simpele behandeling liet ik mijn tanden bleken. En het verschil was niet normaal. Waar mijn gebit altijd een oranje kleur had is mijn gebit nu stralend wit. Mijn tanden waren na deze kleine ingreep een aantal tinten witter en de verkleuring was niet meer te zien. Ik voelde me zo gelukkig toen ik mijn tanden voor het eerst zag.  

Sta eindelijk weer lachend op de foto

Mijn tanden bleken was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Door de verkleuring van mijn tanden zat ik jarenlang niet lekker in mijn vel. Ik verstopte mijn gebit en had een hekel aan foto’s maken. Nu vind ik het alleen maar leuk om hard te lachen en op de foto te gaan. Ik ben een heel ander mens. Een simpele behandeling zorgt ervoor dat:  

  • Je tanden bleken zorgt ervoor dat je weer een wit gebit terugkrijgt.
  • De behandeling gaat in stapjes dus bij de eerste behandeling zie je dat de tanden tinten witter worden.
  • Het verschil is bij mijn gebit ontzettend groot. En ik gun iedereen een mooi wit gebit.
  • Je weer lekker in je vel zit en je gebit niet langer hoeft te verbergen.
  • De ergste verkleuringen hebben al baat bij een kleine behandeling.
  • Tanden bleken zorgt ervoor dat deze verkleuring niet meer te zien is.

Durf je ook niet meer op de foto omdat je bang bent om je gebit te laten zien. Verstop jezelf dan niet langer met een kleine glimlach maar laat je tanden bleken en straal weer op de foto. Mijn tanden waren helemaal verkleurd en hadden een gele laag. Ik vond het niet mooi en het stond me zo tegen dat ik ervoor heb gekozen om hier wat aan te laten doen. Mijn tanden bleken heb ik lang voor me uitgeschoven maar dat is nergens voor nodig. Wat ben ik blij dat ik door de tandenbleker van Nederland ben geholpen. Mijn tanden zijn met een simpele behandeling een aantal tinten witter en het verschil is enorm groot. Waar ik eerst moeite had met mijn gebit vind ik het nu heel mooi. Ik durfde nooit te lachen op de foto maar nu sta ik graag lachend op de foto. Wil je meer weten over de behandelingen lees dan hier verder op: https://detandenblekernederland.nl.